- Úvod
- >>
- Hustota/Teplota
- >>
- Hustomery
- >>
- Sacharometre
- >>
- Cukromer s teplomerom
Cukromer s teplomerom
Rozsah ° Bx | Delenie | Dĺžka | Priemer | Dostupnosť | Cena | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
0-10 | 1/10 | 375 mm | 25 mm | Na sklade u dodávateľa | 23,88 € s DPH |
Kód: 11100402C
|
|
10-20 | 1/10 | 375 mm | 25 mm | Na sklade u dodávateľa | 23,88 € s DPH |
Kód: 11100403C
|
|
20-30 | 1/10 | 375 mm | 25 mm | Na sklade u dodávateľa | 23,88 € s DPH |
Kód: 11100404C
|
|
30-40 | 1/10 | 375 mm | 25 mm | Na sklade u dodávateľa | 23,88 € s DPH |
Kód: 11100405C
|
|
40-50 | 1/10 | 375 mm | 25 mm | Na sklade u dodávateľa | 23,88 € s DPH |
Kód: 11100406C
|
|
50-60 | 1/10 | 375 mm | 25 mm | Na sklade 1 ks | 23,88 € s DPH |
Kód: 11100407C
|
Detailný popis
Cukromer je špeciálny typ hustomeru, ktorý sa používa na meranie množstva cukru (sacharózy) prítomný v roztoku. Obsahuje stupnicu Brix, kde 1 stupeň Brix zodpovedá roztoku, ktorý obsahuje 1 g sacharózy na 100 g roztoku. Sú k dispozícii s alebo bez teplomeru (0-50° C). Kalibrovaný pri teplote 20 ° C.Kód 11100401C - Cukromer 0-30 je bez teplomeru a bude dostupný len do vypredania zásob.